2018.10.12. | All We Can Do Is Dance


All We Can Do Is Dance – Budapest

/ táncfilm projekt

2018. október 12.  18:30-19:30  |  Filmbemutató a Francia Intézetben

Előadók: Berger Gyula, Cuhorka Emese, Fülöp László, Ladjánszki Márta, Lőrinc Katalin, Nagy Csilla, Rózsavölgyi Zsuzsa, Újvári Milán, Vadas Zsófia Tamara, Vass Imre

A 2012-ben elindított nemzetközi táncfilm projektet az erős vizualitással rendelkező terek, az egy snittben felvett improvizációk, ez előadók egyéni karaktere, az operatőr és a táncos ‘pas de deux’-je jellemzik. A rövidfilm sorozat alapja a rendező és az előadó közötti együttműködés és összhang. A munkák különleges ritmusát a környezet elemeivel való véletlen találkozások és maga a helyszín, mint díszlet adják. Járókelők, utcabútorok, zörejek és minden apró részlet befolyásolhatják az előadó mozgását. A cél, a spontaneitást és a fel-felbukkanó tökéletlenséget magába záró különleges pillanatok megragadása. Az előadók gyakran kilépnek a komfort zónából. Az eredmény mindig meglepő és érzékeny.

Párizs, Brüsszel és London után Budapestre érzik a projekt, hogy az egyhetes intenzív forgatási időszak után, a bemutatónak helyet adó Francia Intézetben, magyar koreográfusok mozdulatain keresztül fedezzük fel a város jól ismert helyeit és rejtett zugait.

Forgatás: 2018. október 5 – 11.

Folyamatosan frissülő tartalomért, csatlakozz a program FB eseményéhez !

Rendezők, producerek: Bertrand Guerry, Thibaut Ras (FR)
Produkciós asszisztens: Marie Pons (FR)

Támogatók:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hírdetés